Jump to content
Доброздравие
Sign in to follow this  
Regina

Капустный квас

Recommended Posts

Дарислава, здравствуй!

18 часов назад, Дарислава сказал:

Подойдёт ли для этого кваса закваска из пшеничной муки по вашему рецепту?

Для любого вида кваса нужно использовать только ржаную закваску. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Это не спирулина, конечно, но ко вкусу привыкнуть сложно. Спросонья, натощак - в самый раз😂

Ради здоровья такое можно пить, но никак не ради вкуса🤐. Думаю, если настоять больше 3 суток, то может и будет вкусно

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...